top of page

MAGUNKRÓL

BEMUTATKOZÁS

Cégünk 2007-ben alakult és az első tíz évben generálkivitelezéssel, szerkezetépítéssel és épületfelújítással foglalkozott. Profilunkat 2015. óta bővítettük ki saját tulajdonú ingatlanfejlesztéssel. Munkáink megbízhatóságának alapját a kollégák sokéves tapasztalata és szakmai elkötelezettsége képezi, valamint az az állandó csapat, amelyet a jelenleg versenyszférává alakult építőipari környezetben is sikerült stabil háttérré kovácsolnunk.  Ezek a körülmények garantálják, hogy a cégünk tevékenysége révén megvalósuló ingatlanok minden esetben a megrendelő teljes körű megelégedettségét eredményezzék.

Cégünk az elmúlt hat évben elsődlegesen a saját ingatlanjain, önerőből – tehát banki finanszírozás igénybevétele nélkül – történő ingatlan beruházásokra koncentrált, amely főbb munkái mellet eseti jelleggel vállal generálkivitelezést és ingatlanfelújítást is. Munkáink elvégzésekor elsődleges szempont a felelősségteljes és magas színvonalú munkavégzés. Állandó beszállítóink és szakmai partnereink révén biztosítani tudjuk, hogy tevékenységünk maradéktalanul megfeleljen a megrendelő által támasztott magasszintű elvárásoknak.

Munkavégzésünk során elkötelezettek vagyunk a megrendelővel történő folyamatos kapcsolattartás, a tiszta és rendezett munkakörnyezet fenntartása, valamint a környezeti értékek védelme mellett.

bottom of page